Опис сорту
Яблука сорту невеликі, середньою вагою близько 100 грамів. Шкірочка кремово-жовта, з рожевим або червонуватим рум'янцем. М'якоть їх біла, ніжна, соковита і дуже солодка, з характерним цукерковим присмаком, який і дав назву сорту. Найчастіше плоди їдять свіжими, особливо люблять ранні солодкі яблучка діти. Зберігаються дуже недовго, як і всі літні сорти. Можна переробляти їх і заготовляти про запас, але при цьому треба додавати більше кислі фрукти або ягоди. Цукеркове добре підходить для виробництва домашнього плодового вина, або сидру. При кімнатній температурі без втрати якості яблука можуть лежати дві-три тижні, а в холодильнику - трохи довше, але не більше місяця. Транспортабельність невисока, і це - головна причина того, що промислового застосування сорт не знайшов. Плоди багаті залізом і вітаміном С. Дозрівання наступає в серпні і зрушено в залежності від клімату і температури до початку або кінця місяця. Врожайність від 50 до 100 кг з дерева.
Переваги сорту
чудові смакові якості
підходить для виробництва домашнього плодового вина або сидру
плоди багаті залізом і вітаміном С
Інформація для замовлення
- Ціна: 80 ₴